Je bent hier: Home » Webshops

Webshop laten maken

Een professionele webshop laten maken helemaal naar jouw wensen

Je kunt natuurlijk zelf een webshop bouwen in een standaard template of door Accent online je webshop laten maken. Laat je door ons je webshop bouwen dan weet je zeker dat jouw online winkel helemaal voldoet aan je wensen en van topkwaliteit is. Je bent niet gebonden aan een template of een thema. Wij bouwen je webshop in WordPress met WooCommerce. Helemaal in je huisstijl met jouw bedrijfskleuren, logo en lettertype. Je kunt zelf eenvoudig producten toevoegen en teksten aanpassen. Een maatwerk webshop met al jouw specifieke wensen.

Webshop laten maken Het Schippertje

Webshop design helemaal op maat

Je wilt je producten online verkopen en daar gaan we jou bij helpen. Je krijgt een webshop helemaal op maat. Mobielvriendelijk, veilig en met een snelle laadtijd. De populariteit van online winkelen neemt nog steeds toe. Dit betekent dat je een webshop wilt die goed werkt en de juiste koppelingen heeft. Denk aan de mogelijkheden voor betaal- en verzendmethodes en de juiste categorie-, product- en contentpagina’s. Ook de afbeeldingen zijn belangrijk. Wij zorgen ervoor dat deze in het goede formaat worden ingeladen. Wil je dat je bezoekers de afbeeldingen kunnen uitzoomen? Dan regelen we dat voor je. Accent Online maakt een professionele en unieke webshop.

Ja, ik wil een webshop op maat

Wil jij ook een professionele, gebruiksvriendelijke en unieke website? Laten we hier samen voor gaan zitten. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Nadruk op een goede gebruikerservaring

De gebruikerservaring van een webshop moet perfect zijn. Is dit niet zo, dan is de kans groot dat bezoekers je shop snel verlaten. Hebben bezoekers eenmaal producten in het winkelmandje staan, dan is het natuurlijk belangrijk dat het bestelproces zo kort en duidelijk mogelijk is. Anders ben je ze alsnog kwijt. Hier houden wij rekening mee. Denk ook aan een handige zoekfunctie, de juiste betalingsmogelijkheden en een duidelijke navigatie.

Meer omzet halen uit je webshop

Wil je meer omzet halen uit je webshop dan is cross selling om mooie manier om klanten te verleiden tot extra aankopen. Bij cross selling laat je andere producten uit het assortiment zien die een aanvulling zijn op de producten die klant al wil kopen. Deze producten laat je zien op de productpagina naast of onder het geselecteerde product. Wil je dit ook? Dan gaan we hier samen voor zitten om dit in te bouwen in jouw webshop. Wij hebben veel ervaring en kennis van webdevelopment waardoor we jouw specifieke eisen om kunnen zetten naar technische oplossingen.

webdesign mobielvriendelijke website design

Mobielvriendelijk

Website met snelle laadtijd web development

Snelle laadtijd

Maatwerk website design

Maatwerk oplossingen

Webshop integratie

Webshop integratie

webdesign met besloten omgeving

Besloten omgeving

Web development boekingssysteem

Boekingssysteem

Waarom Accent Online?

Accent Online heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen en hosten van websites en webshops. Wij bieden een compleet pakket van webdesign, hosting en web development. Accent Online denkt graag met je mee. We zetten jouw ideeën en wensen om naar een gebruiksvriendelijke en unieke website.

Uniek webdesign website webshop

Uniek design

Webdesign webshop laten maken in eigen huisstijl

In je eigen huisstijl

Webdesign op maat

Maatwerkoplossingen

Service kwaliteit accent online

Uitstekende service

Prettige samenwerking website design

Prettige samenwerking

Alles onder 1 dag accent online

Alles onder 1 dak

Werkwijze stap voor stap

We beginnen altijd met een kennismaking waarbij we jouw wensen en verwachtingen in kaart brengen. Welk doel heb je met je website? Wat is je huisstijl? Welke functionaliteiten wil je terugzien? Hoe wil je dat je bezoekers door je site navigeren? Wij gaan hiermee aan de slag en maken alvast een prototype van je homepage om een beeld te geven van de look & feel. Wanneer het ontwerp helemaal naar wens is dan gaan we verder bouwen.

1. Kennismaking

Samen kijken wij naar wat je wensen en eisen zijn. Wat is het doel van je website? Welke stijl spreekt je aan en past bij je organisatie? Wil je specifieke maatwerk oplossingen?

2. Aanleveren huisstijl

We ontwerpen een website die past bij je huisstijl. Om dit te kunnen is het belangrijk dat wij je bedrijfskleuren weten en jouw logo hebben.

3. Tekst & afbeeldingen

Wij ontvangen graag de teksten en afbeeldingen die je op de website of webshop wilt hebben. Heb je deze niet dan Accent Online dit voor je regelen?

4. Ontwerp

We starten altijd eerst met het maken van een prototype van je homepage. De website is dan nog niet gebouwd maar we geven je dan alvast een beeld van hoe het ontwerp eruit gaat zien.

5. Bouwen website

Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan gaan we jouw website bouwen.

6. Beoordeling en aanpassingen

We gaan samen zitten om de gebouwde website te bespreken. We passen waar nodig het ontwerp aan.

7. Controle & technische optimalisatie

In deze laatste stap lopen we alles nog na. De tekstblokken, afbeeldingen, links, koppelingen en de codes.

8. Live gaan

Jouw nieuwe website staat online!

Webshop pakketten

Website design basis

Websites Basis

V.a. € 1000

– Design naar wens
– Tot 5 pagina’s gevuld
– Responsive design
– Social media integratie
– Google Analytics koppeling
– Aanmelden zoekmachines
– Technische optimalisatie

Website design premium

Websites Premium

V.a. € 1600

– Design naar wens
– Aantal pagina’s onbeperkt
– Responsive design
– Social media integratie
– Google Analytics koppeling
– Aanmelden zoekmachines
– Technische optimalisatie
– Module Nieuws/Blog

Webshop laten maken

Webshops

V.a. € 2200

– Design naar wens
– Aantal pagina’s onbeperkt
– Responsive design
– Social media integratie
– Google Analytics koppeling
– Aanmelden zoekmachines
– Technische optimalisatie
– Module Nieuws/Blog

Hostingpakketten

Staat je webshop live, dan kunnen we deze voor je onderhouden en zorgen dat je webshop up to date blijft? Kijk bij onze hostingpakketten naar de mogelijkheden.