Over ons

User Experience staat centraal

De websites die wij ontwerpen staat de gebruiksvriendelijkheid centraal. Een bezoeker moet direct begrijpen waar het over gaat en wat hij of zij moet doen. Dus geen website die vol staat met animaties, bewegende beelden of tal van keuzemogelijkheden. Dan gaat hij zich afvragen of hij eerst moet scrollen, of eerst een filmpje moet bekijken, of in een te uitgebreid menu moet speuren. Wij bouwen een webdesign met de juiste user experience!

Alles onder één dak!

“Een start-up? Nee hoor. Accent heeft afgelopen 15 jaar al honderden websites gebouwd. De online tak splitst af van Accent Print & Sign en gaat verder als eigen entiteit.”

Accent Online valt samen met Accent Print & Sign onder de paraplu van Accent Communicatiemakers. Accent Communicatiemakers heeft alles in huis om je als bedrijf onderscheidend te profileren. Van idee tot realisatie, zowel offline als online. Richard van der Poll is de eigenaar van deze bedrijven en kan je helpen met al je communicatie-uitingen van reclame tot webdesign.

Green Offices website ontwerp hosting

Waarom Accent Online?

Accent Online heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen en hosten van websites en webshops. Wij bieden een compleet pakket van webdesign, hosting en web development. Accent Online denkt graag met je mee. We zetten jouw ideeën en wensen om naar een gebruiksvriendelijke en unieke website.

Nog geen foto’s of teksten? Dan regelen wij dit voor je!

Heb je nog geen foto’s of teksten dan zorgen wij hiervoor. We werken samen met een aantal fotografen die wij inschakelen die zorgen voor de juiste afbeeldingen voor je website. Afhankelijk van het type foto of gewenste sfeerbeelden benaderen we de fotograaf die hier het beste bij past. We kunnen ook de teksten voor je regelen. Hiervoor werken we samen met SEO-tekstschrijver Renate Wemes van ByNolten.

Richard van der Poll

Eigenaar Accent Online + Accent Print & Sign
LinkedIn →

Richard denkt graag met je mee over de doelstellingen van de website. Hij is de regisseur van de online en offline communicatie: zorgen dat de juiste mensen de juiste taken krijgen.

Senan Bashy

Webdesigner | UX designer
LinkedIn →

Senan is een ervaren online designer, afgestudeerd HBO interaction en user experience. Zijn passie is ontwerpen en realiseren van websites en webshops met de best mogelijke ervaring voor de gebruiker en de bezoeker van de website.

Projecten waar we trots op zijn

Ik wil graag meer info

Wil jij ook een professionele, gebruiksvriendelijke en unieke website? Laten we hier samen voor gaan zitten. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.