Je bent hier: Home » Web development

Web development

Een stapje verder dan webdesign

Webdevelopment gaat echt een stapje verder dan Webdesign. Er is namelijk veel mogelijk met WordPress. Omdat wij de weg kennen door de frontend en de backend van WordPress halen wij het maximale uit je website of webshop. Het draait allemaal om de juiste codering en programmering die zorgen voor een goed functionerende website. Vooral in de backend gebeurt veel achter de schermen. Je websitebezoeker ziet dit niet, maar het is een belangrijk onderdeel om de website soepel te laten verlopen.

“Vormgeving versterkt de inhoud en techniek het gebruikersgemak.”

Web development Salon Anne

Web development op maat

Jij verzint het en wij maken het! Juist omdat wij niet met een template of thema werken hebben we de vrijheid om een website te bouwen die helemaal voldoet aan je specifieke wensen. Denk aan knoppen, teksten of afbeeldingen die alleen getoond mogen worden bij bepaalde keuzes gemaakt door de bezoeker. Dit doen we door de juiste coderingen aan bepaalde acties te koppelingen.

Ja, ik wil graag meer info

Wil jij ook een professionele, gebruiksvriendelijke en unieke website? Laten we hier samen voor gaan zitten. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

De juiste koppelingen voor je website

Vooral voor dienstverlenende bedrijven is tegenwoordig een koppeling met een boekingssysteem of reserveringssysteem een must. Even een ruimte reserveren voor een vergadering, aanmelden voor een workshop of digitaal een afspraak inplannen. Accent Online zorgt voor de juiste koppelingen en laat deze integreren in je website. Een goed voorbeeld is de webshop van ‘Ornamenten- en Lijstengieterij Het Schippertje’, waar we de logistieke en administratieve processen hebben geautomatiseerd door een koppeling met PostNL en Exact Online.

“Alles moet tot in de kleinste details kloppen en functioneren. De veiligheid van betalingen, de verzendingsmethoden, het implementeren van koeriersdiensten en de systemen rondom bestellingen uit het buitenland.”

webdesign mobielvriendelijke website design

Mobielvriendelijk

Website met snelle laadtijd web development

Snelle laadtijd

Maatwerk website design

Maatwerk oplossingen

Webshop integratie

Webshop integratie

webdesign met besloten omgeving

Besloten omgeving

Web development boekingssysteem

Boekingssysteem

WooCommerce voor webshops

Voor het bouwen van webshops gebruiken wij het systeem van WooCommerce. Dit is één van de meest populaire webshop plugins. Dat is niet voor niets want het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem met veel mogelijkheden. Met WooCommerce kun je diverse betaalmogelijkheden toevoegen, gemakkelijk producten met verschillende opties invoegen en eenvoudig een meertalige webshop opzetten.

Een besloten omgeving voor alleen leden of klanten

Als je kiest voor een besloten omgeving of portal is er altijd een inlog, uitlog en registratie nodig. Denk aan een portal voor leden, klanten of personeel. De informatie op deze pagina is gebruiker specifiek. Het voordeel hiervan is dat mensen zelf via deze portal hun zaken kunnen regelen. Je ziet deze portals bijvoorbeeld bij verzekeraars, banken, zorginstellingen en accountants. Ook voor webshops is een besloten omgeving ideaal wanneer klanten hun facturen of status van de bestellingen willen inzien. Je kan als klanten voor het eerst in de portal komen wegwijs maken met behulp van een ‘user onboarding’.

Doel bepalen

User Journey vaststellen

Technische realisatie

Testen

Implementatie

Ja, ik wil hier graag meer over weten!

Wil jij ook een professionele, gebruiksvriendelijke en unieke website? Laten we hier samen voor gaan zitten. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.