Veluwe Games

Je bent hier: Home » Projecten » Veluwe Games

Veluwe Games

Categorie: Websites

Voor kwetsbare burgers

Sport en bewegen is voor kwetsbare burgers bijzonder belangrijk. Sport en bewegen biedt namelijk de basis voor een betere gezondheid, meer welbevinden en een betere kwaliteit van leven. Sport en bewegen betekent ook Meedoen in de samenleving. Sport en bewegen is belangrijk voor kwestbare mensen die thuis wonen. Maar het is eveneens belangrijk dat Sport en bewegen wordt ingebed in de trajecten van cliënten die in de instellingen verblijven. Het is de bedoeling dat iedereen hierin optimaal, vanuit hun eigen kracht, aan mee doet.

Dit regionale evenement staat niet op zichzelf, maar vormt een onderdeel van de bestaande klankbordgroepplannen om Sport en Bewegen voor de gehele doelgroep Maatschappelijke Zorg toegankelijk(er) te maken. Tot op heden organiseerden de MZ-instellingen sportactiviteiten voor hun eigen cliënten (als zij die al organiseerden). Om de mogelijkheden en het aanbod van sportactiviteiten te vergroten bundelen zij inmiddels hun krachten om tot een gezamenlijk sportprogramma te komen. Een programma dat op den duur aan wil sluiten op reguliere sportverenigingen. Deze N-Veluwegames geven daartoe een mooie aanzet!

Technieken

WordPress Divi theme Gravity Forms
Veluwe Games

Projecten waar we trots op zijn

Op zoek naar slimme WordPress oplossingen op maat? Groot of klein? Wij kennen WordPress door en door en dat betekent dat wij elke technische uitdaging aangaan.