Het COI

Je bent hier: Home » Projecten » Het COI

Het COI

Categorie: Webshops

Het eerste en enige calisthenics-opleidingsinstituut van Nederland

Calisthenics trainer worden?

Calisthenics is booming. Bij steeds meer sportscholen wordt er ingespeeld op deze trend. Ook voor jou als personal trainer, sportschooleigenaar, sportschoolmedewerker etc. Lesgeven vraagt zowel om specifieke kennis over de sport als over het menselijk lichaam. En natuurlijk over het lesgeven zelf. Het COI is de eerste en enige opleider in Nederland die zich volledig richt op calisthenics. Jij krijgt bij ons de beste opleidingen. Wil jij je onderscheiden in de markt? Volg dan een van onze gecertificeerde opleidingen.

Calisthenics is een mix van fitness en gymnastics. De perfecte mengeling tussen kracht en explosiviteit. Uitdagend om te doen, mooi om te zien. Vandaar ook de naam. Calisthenics is een samenvoeging van de woorden Kalos (‘mooi’) en Sthénos (‘kracht’). De oorsprong van de sport ligt waarschijnlijk in het Grieks-Romeinse gymnastiek.

Het COI

Projecten waar we trots op zijn

Op zoek naar slimme WordPress oplossingen op maat? Groot of klein? Wij kennen WordPress door en door en dat betekent dat wij elke technische uitdaging aangaan.