#FAN

Je bent hier: Home » Projecten » #FAN

#FAN

Categorie: Websites

Food Academy Nijkerk

Wij zijn FAN. FAN van food. Niet alleen van lekker eten, maar ook FAN van de sector: haar veelzijdigheid, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. Daar krijgen we nooit genoeg van. Wat de foodsector eigenlijk inhoudt? Dat weten veel mensen niet. En dat vinden we jammer! We werken er actief aan om hier verandering in te brengen. Het is ons doel om mensen kennis te laten maken met de foodsector, te vertellen wat we allemaal doen én dit vooral ook te laten zien.

We stellen de foodsector open: deuren los, iedereen is welkom! We laten zien waar we trots op zijn, de nieuwste technieken, mooiste banen én de leukste collega’s. We zijn op zoek naar jongeren die mee willen denken over de toekomst van food, sterk in hun schoenen staan en actief willen bijdragen aan de samenleving. Deze jongeren bieden we praktische opleidingen én leuke banen. Ben jij al FAN?

#FAN

Projecten waar we trots op zijn

Op zoek naar slimme WordPress oplossingen op maat? Groot of klein? Wij kennen WordPress door en door en dat betekent dat wij elke technische uitdaging aangaan.