de breinregisseur

Je bent hier: Home » Projecten » de breinregisseur

de breinregisseur

Categorie: Websites

Iedereen weet het: iemand in een burnout die zich ziekmeldt, is de regie over zijn of haar leven kwijt en zal de weg terug naar de werkvloer pas weer vinden als hij of zij de regie heeft teruggepakt. Dat is in het kort wat de Breinregisseur doet.

Een burnout is meestal het gevolg van één of meerdere blokkades in het brein. Die blokkades pakken we aan met onze Brein Regie Methode. Eenvoudiger, sneller en effectiever dan veel conventionele methodes.

De gebruikelijke aanpak van een burnout is proberen denk- en gedragspatronen te veranderen. Maar iets in het brein werpt allerlei drempels op die deze aanpak in de weg zitten en voorkomt dat de oorzaak wordt weggenomen. De Breinregisseur kijkt juist naar die oorzaak. De stress wordt ergens continu ‘geactiveerd’ door een knop, die steeds weer door iets of iemand wordt aangezet. Wij vinden uit wáár die stressknop zit en wie of wat die knop steeds weer aan zet.

de breinregisseur

Projecten waar we trots op zijn

Op zoek naar slimme WordPress oplossingen op maat? Groot of klein? Wij kennen WordPress door en door en dat betekent dat wij elke technische uitdaging aangaan.