Wat doet Accent Online

Wil je een nieuwe website of een bestaande website vernieuwen? Wij zetten jouw ideeën om naar een unieke website die helemaal past bij je organisatie. Niet een webdesign met een standaard thema, maar helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen. Een gebruiksvriendelijke website die vertrouwen en professionaliteit uitstraalt. Creatief design met focus op snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Accent Online bouwt al jaren websites in WordPress. Een CMS-systeem die enorm flexibel is en veel mogelijkheden biedt.

 

Webdesign

Accent Online bouwt maatwerk websites en webshops in WordPress. Van eenvoudige websites tot specialistisch werk.

Web development

Het goed functioneren van een website is een vereiste. Wij weten door onze technische kennis van verschillende programmeertalen het maximale uit je WordPress website te halen.

Hosting

Combineer je webdesign met onze hosting! Wij bieden een betrouwbare, snelle en veilige webhosting inclusief een SSL-certificaat.

Waarom Accent Online?

Accent Online heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen en hosten van websites en webshops. Wij bieden een compleet pakket van webdesign, hosting en web development. Accent Online denkt graag met je mee. We zetten jouw ideeën en wensen om naar een gebruiksvriendelijke en unieke website.

Contact opnemen

Wil jij ook een professionele, gebruiksvriendelijke en unieke website? Laten we hier samen voor gaan zitten. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.